Strike out

Nyköpingssporten i bild, och några enstaka ord...

Hetta

Kategori: Ishockey


Vill man att det ska hända grejer så ska man se på juniorhockey!
Fart, fläkt, frejdigt och...
Fisticuffs!
 
 
 
 
     
 
     
 
  

Nyköping J20-Nynäshamn 6-4
 
 
 
 

Kommentarer

  • Lasse Jansson säger:

    Efter en månads avhållsamhet... åkte jag till Rosvalla igår kväll och fotade ishockey (NH mötte Huddinge.) Om jag lyckades lika bra som du här ovan ska jag låta vara osagt men nu vet jag vad jag har att göra ikväll. Redigera bilder till ett kommande bildgalleri.

    För övrigt höll jag på att få Huddinges materialare i famnen ett par gånger när vi hittade samma hörn av fotobåset för att söka skydd när tokrensningar ute på isen svepte in över sargkanten. Fasen, jag är inte bekväm med varken materialare mot min kropp eller hårda puckar i ansiktet. Den delen lär jag inte kunna vänja mig vid när det kommer till ishockeyfotografering.

    Svar: Ah, det kan bli action på sidan av planen också om man har osis. Du och jag är dom enda som har hjälm när vi står i fotobåsen, obegripligt att inte fler har det...Är man dessutom fler som fotar i fotobåset så brukar man omedvetet hamna nära sargen för att inte skymmas av den andra vilket är ännu vansinnigare. Men förhoppningsvis så blir bilderna bra så man kan motivera sitt risktagande ;-)
    Har allvarligt funderat på att ha målvaktsutrustning på överkroppen inklusive mask men utan galler (där stoppar man in kameran istället) men tror att det skulle bli svårt att sköta zoomningen med plockhandsken, vad tror du? ;-)
    Jimmy Steen

    2013-12-05 | 11:39:55
    Bloggadress: http://lassesfoto.blogspot.com
  • Lasse Jansson säger:

    Ja för tusan, men förutom plockhandsken skulle jag också gärna vilja slippa att hålla i en klubba med andra handen. Den går liksom också åt till kameran! ;-)

    Man skulle kunna gå helt åt andra hållet men jag tror det blir lite väl kallt att bara stå i ett par simhoppar-speedos... Uppseendeväckande skulle det bli i alla fall! Och kanske ingen mer ishockey-fotografering för mig på Rosvalla. Någonsin.

    Svar: Spara speedosarna till en damfotbollsmatch till sommaren istället, då slipper du förhoppningsvis kylan, men uppmärksamheten lär nog kvarstå, kan man gissa ;-)Jag står över!
    Jimmy Steen

    2013-12-09 | 16:52:16
    Bloggadress: http://lassesfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här: